Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

Ο αγρότης του Facebook που αποπλανούσε ανήλικες

Ο αγρότης του Facebook που αποπλανούσε ανήλικες


Ο αγρότης που «ψάρευε» κορίτσια στο Facebook κατηγορείται ότι ήρθε σε σεξουαλική επαφή με τουλάχιστον μία ανήλικη! Η έρευνα της αστυνομίας για την εξιχνίαση της δράσης του 32χρονου από την Πέλλα προκαλεί ανατριχίλα, αφού φέρεται να αποπειράθηκε να κάνει το ίδιο και σε άλλες κοπέλες, με τις οποίες είτε δεν τα κατάφερε είτε τελικά ασέλγησε εις βάρος τους.

Ετσι το κατηγορητήριο γίνεται ακόμη πιο βαρύ για τον υποτιθέμενο φωτογράφο φωτομοντέλων που φαίνεται πως έπαιξε με τα όνειρα ανήλικων κοριτσιών, τα οποία φαντάστηκαν ότι με τη βοήθειά του θα μπορούσαν να τα πραγματοποιήσουν. Παρασυρμένα από το φανταστικό του προφίλ στο Διαδίκτυο, έπεσαν στην καλοστημένη παγίδα που τους έστησε και τώρα προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ. «Τα παιδιά που έπεσαν θύματα έχουν πληγωθεί κι αυτό πιστεύουμε ότι είναι ακόμη πιο τραγικό» σχολίασαν αξιωματικοί που ασχολούνται με τις έρευνες αυτής της υπόθεσης.

Η αστυνομία έχει καταφέρει να ταυτοποιήσει οκτώ από τα θύματα του δήθεν φωτογράφου πρακτορείου φωτομοντέλων. Τα θύματα είναι ηλικίας από 14 έως 17 ετών και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν σε τι έμπλεξαν, ενώ σαστισμένα κλήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές να περιγράψουν τι έζησαν, περνώντας αναγκαστικά μια δεύτερη δοκιμασία. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν -εφόσον υπάρχουν- και άλλα θύματα του 32χρονου, ο οποίος, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής όπου διαμένει, παλιότερα συστηνόταν ως καλλιτεχνικός μάνατζερ χορευτικών γκρουπ από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης κανονίζοντας να εμφανίζονται σε νυχτερινά κλαμπ της Βόρειας Ελλάδας.

Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα αποφάσισε να εκμεταλλευτεί το όνειρο νεαρών κοριτσιών να κάνουν καριέρα στο μόντελιγκ παρασύροντας τα θύματά του στο χωριό του, σε μια αποθήκη που την είχε μετατρέψει σε στούντιο φωτογράφησης. Προηγουμένως είχε φτιάξει με ψευδώνυμο προφίλ στο Facebook, όπου παρουσιαζόταν αρχικά ο ίδιος ως μοντέλο και στη συνέχεια το έπαιζε φωτογράφος πρακτορείου φωτομοντέλων που υποσχόταν καριέρα στα κορίτσια, τα φωτογράφιζε γυμνά και προσπαθούσε να ικανοποιήσει τα αρρωστημένα του γούστα.

Εις βάρος του 32χρονου έχουν ασκηθεί διώξεις για σοβαρότατα αδικήματα, πολλά από τα οποία είναι σε βαθμό κακουργήματος. Ο αγρότης κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για πορνογραφία ανηλίκων, αποπλάνηση ανηλίκων και ασελγείς πράξεις. Ο ίδιος δηλώνει μετανιωμένος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: