Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Μυστικά της Εδέμ: Τι θα δούμε σήμερα 25 Οκτωβρίου

Ο Πέτρος προσπαθεί να πείσει την Αντιγόνη να μοιραστούν τα χρωστούμενα της κληρονομίας και να κλείσουν την υπόθεση, αλλά εκείνη για μια ακόμη φορά αρνείται.
Η Αμαλία δείχνει στον Πέτρο το γράμμα της Μελίτας προς την Εριέττα και του ζητάει να βάλει πρώτη προτεραιότητα την ψυχική υγεία της κόρης τους. Τον προειδοποιεί πως αν συμβεί κάτι κακό στη Μελίτα, θα τον θεωρήσει υπεύθυνο.
Η Αστυνομία συλλαμβάνει και τη Νταίζη και ο Παναγιώτης αποφασίζει να στήσει ένα παιχνίδι προκειμένου να ανακαλύψει ποιός κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της 'Αννας Βεργή. Ο Στέφανος προσπαθεί να εμψυχώσει την Εριέττα, θεωρώντας πως η σύλληψη της Νταίζης δεν είναι τυχαία και πως σύντομα θα αποδειχτεί η αθωότητά της.
Η Μελίτα επισκέπτεται τη Νόρα και την κατηγορεί ότι πάνε να την βγάλουν τρελή και η Νόρα συνειδητοποιεί ότι η ψυχική κατάσταση της Μελίτας είναι πολύ χειρότερη απ' ότι φαντάζονταν. Η Μαρίλια κανονίζει ραντεβού ανάμεσα στην Εύα και στον Λευτέρη εν αγνοία τους. Ο Χρήστος πέφτει στην παγίδα του Παναγιώτη και ομολογεί τα πάντα για το φόνο της 'Αννας Βεργή, πιστεύοντας ότι καλύπτει τη Νταίζη.


-
_

Δεν υπάρχουν σχόλια: