Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Έδινε ναρκωτικά για να πληρώνεται υπερωρίες

Αξιωματικός της δίωξης ναρκωτικών χορήγησε σε θύμα του ναρκωτικά και το εξανάγκασε να συνευρεθεί μαζί του. Πίσω από το περιστατικό κρύβεται ολόκληρο κύκλωμα
Ένα σκάνδαλο έρχεται να συγκλονίσει την δίωξη ναρκωτικών του Νότιου Brooklyn. Αστυνομικός έδωσε σε χρήστη παράνομων ουσιών κρακ και σε αντάλλαγμα την ανάγκασε να επιδοθούν σε σεξουαλικές πράξεις

Όλα αποκαλύφθηκαν σε δίκη που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν το θύμα Melanie Perez ομολόγησε ότι ο αστυνομικός την κάλεσε να πάει στο σπίτι του. Εκεί, αφού την έβαλε να κάνει χρήση ουσιών, ύστερα της κατέβασε το παντελόνι και της ζήτησε να προχωρήσει σε στοματικό σεξ.

"Τι να έκανα;" είπε η κοπέλα στο δικαστήριο. "Το έκανα".

Ένοχος των κατηγοριών κρίθηκε ο Jason Arbeeny, ένας από τους 8 μυστικούς αστυνομικούς που σχετίζονται με σκάνδαλο που τους θέλει να "φυτεύουν" ναρκωτικά σε αθώα θύματα, για να τα συλλαμβάνουν και να παίρνουν χρήματα από υπερωρίες.

Το θύμα αποκάλυψε επίσης ότι ο αστυνομικός που εκείνη γνώριζε με το όνομα, Frank στην συνέχεια την σύστησε σε έναν συνάδελφό του ονόματι, Sean Johnston, ο οποίος της έδωσε επίσης ναρκωτικά σε αρκετές περιπτώσεις.

Ο Johnston είχε καταδικαστεί νωρίτερα τον ίδιο χρόνο για την κατηγορία διαφθοράς και τέθηκε υπό επιτήρηση χωρίς να φυλακιστεί. Αθωώθηκε για 34 άλλες κατηγορίες, ανάμεσά τους και αυτές που αφορούσαν την Perez.

Από την άλλη μεριά, ο Arbeeny δήλωσε στην αίθουσα του δικαστηρίου ότι: "Κανείς δεν με είδε να κάνω κάτι, αλλά η ζωή μου καταστράφηκε."
_

Δεν υπάρχουν σχόλια: