Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Χρέωσαν Ίδρυμα με ροζ τηλέφωνα

Ο απίστευτα φουσκωμένος λογαριασμός σε Κοινωνικό Ίδρυμα της Λέσβου αποκάλυψε τηλεφωνικό σκάνδαλο σε ροζ γραμμές
Η περιέργεια για τους φουσκωμένους λογαριασμούς του ΟΤΕ σε Κοινωνικό Ίδρυμα της Λέσβου έφεραν στο φως ένα απίστευτο σκάνδαλο.

Ύστερα από έρευνα που διενήργησε ο Διοικητής του Ιδρύματος διαπιστώθηκε ότι ανάμεσα σε όλα τα άλλα τηλεφωνήματα υπήρχαν και κάποια σε... ροζ γραμμές.

Έχοντας τα στοιχεία αυτά στη διάθεσή του, σύμφωνα με το lesvosnews.gr, κάλεσε το προσωπικό του Ιδρύματος και ζήτησε να συνδράμουν όλοι οικονομικά, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι λογαριασμοί, αφού δεν μπορούσαν να αποδώσουν σε κανέναν τη χρήση των τηλεφώνων.

Στην πρόταση αυτή αντέδρασαν άμεσα οι εργαζόμενοι, υποστηρίζοντας ότι στα τηλέφωνα απ’ όπου χρεώθηκε το Ίδρυμα, είχαν πρόσβαση μόνο διοικητικοί υπάλληλοι.

Ένας από τους υπαλλήλους παραδέχθηκε ότι έκανε τα τηλέφωνα, αλλά από κάποια συγκεκριμένη συσκευή, της οποίας ο λογαριασμός ήταν περίπου 800 ευρώ. Ως εκ τούτου δεν δεχόταν να χρεωθεί και τα υπόλοιπα 3.200 ευρώ.

Κανείς άλλος δεν είχε το θάρρος να ομολογήσει τις πράξεις του και έτσι ο διοικητής έδωσε μια χρονική προθεσμία, στο τέλος της οποίας θα προχωρήσει σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να βρει και τους υπόλοιπους δράστες._

Δεν υπάρχουν σχόλια: