Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Σέξι καθάρισμα τζαμιών

Ώστε θεωρείς το πλύσιμο των τζαμιών μια βαρετή φασίνα… Και γιατί δεν την μετατρέπεις σε ένα ερωτικό πρελούδιο κάνοντάς την "δουλειά για δύο";
Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα πεντακάθαρα, λαμπερά τζάμια που κάνουν το σπίτι να δείχνει πιο φωτεινό και πιο καθαρό. Το να προσλάβεις ειδικό καθαριστή τζαμιών είναι μεγάλη πολυτέλεια. Από την άλλη το να κάθεσαι να ιδρώνεις και να τρως στο κεφάλι όλη τη σκόνη δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Η μόνη λύση όμως είναι να τα καθαρίσεις μόνη σου. Μόνη σου; Γιατί όχι με την βοήθειά του;

Με λίγη βοήθεια από τον σύντροφό σου, τα τζάμια θα λάμψουν κι εσείς θα το διασκεδάσετε. Ανάθεσέ του να καθαρίζει το εξωτερικό ενώ εσύ θα καθαρίζεις το εσωτερικό, μην παραλείποντας να του κάνεις τα απαραίτητα νάζια…, που θα ανάψουν φωτιά! Έλα φιλενάδα, κούνα λίγο τον πωπό σου, τεντώσου για να φτάσεις τα ψηλά σημεία… και όλα αυτά κάνε τα σε απόσταση λίγων χιλιοστών από εκείνον και με το τζάμι να λειτουργεί άκρως αφροδισιακά.

Θα χρειαστείς Χ2:
Σκούπα
Κουβά
Σφουγγάρι
Πλαστικά γάντια
Εφημερίδα (καλύτερη δουλειά κάνουν οι ασπρόμαυρες και όχι οι έγχρωμες εκδόσεις)
Σούπερ hot αμφίεση (διάλεξε ένα καυτό καλοκαιρινό σορτσάκι κι ένα φανελάκι ή ένα σούπερ μίνι μακό φορεματάκι)


Διάλυμα για καθαρά τζάμια Χ2:
4 λίτρα ζεστό νερό
2 κούπες λευκό ξύδι
½  κουταλιά υγρό για τα πιάτα
Συνήθως το ζεστό νερό και το ξύδι αρκούν για να καθαρίσουν τα τζάμια. Αν όμως την προηγούμενη φορά, τα τζάμια είχαν καθαριστεί με κάποιο άλλο καθαριστικό, θα υπάρχει πάνω τους μια διάφανη επικάλυψη που αφαιρείται μόνο με σαπούνι. Μην βάλεις πολύ σαπούνι ωστόσο, γιατί θα κάνει τα τζάμια να κολλάνε.


Πριν ξεκινήσετε
Πήγαινε τα παιδιά στη γιαγιά. Δεν ξέρεις αυτή η φασίνα που θα σας βγάλει…
Συγκέντρωσε δύο από τα παραπάνω εργαλεία και φτιάξε δύο φορές το διάλυμα νερό-ξύδι.
Φρόντισε να μην είναι μια πολύ ζεστή ημέρα γιατί τα τζάμια θα στεγνώνουν πριν προλάβετε να τα καθαρίσετε και θα ταλαιπωρηθείτε.

Για να σας δω να δουλεύετε…
    Αφαιρέστε όλα τα αυτοκόλλητα που μπορεί να υπάρχουν στα τζάμια. Αν είναι πολλών χρήσεων θα τα κολλήσετε αργότερα. Αν είναι μιας χρήσης πετάξτε τα.
   Βάλε τον καλό σου να σκουπίσει ιστούς αράχνης ή συγκεντρωμένη σκόνη που έχουν πιθανόν μαζευτεί στο εξωτερικό.
   Γεμίστε τους κουβάδες με το διάλυμα ζεστό νερό-ξύδι-σαπούνι.
    Ζήτησε από τον σύντροφό σου να ξεκινήσει πρώτος. Επειδή το εξωτερικό είναι συνήθως πιο βρώμικο από το εσωτερικό, αν καθαρίσει το έξω, μετά εσύ θα μπορείς να κάνεις καλύτερη δουλειά από μέσα.
    Βούτηξε το σφουγγάρι στο διάλυμα. Ξεκινώντας από πάνω μαλακώστε την βρωμιά και καθαρίστε την χρησιμοποιώντας το υγρό σφουγγάρι. Άπλωσε κάτω μια παλιά πετσέτα ή ένα παλιό χαλάκι για να μαζεύει τα νερά που θα τρέξουν.
    Κατευθείαν και πριν το νερό στεγνώσει, σκουπίστε το με την βοήθεια της εφημερίδας που θα την έχετε πρώτα τσαλακώσει.
   Απόλαυσε τον καλό σου μέσα από το καθαρό τζάμι και φρόντισε να τραβήξεις την προσοχή του στη σέξι σου εμφάνιση.

Και προπάντων μην ξεχνάς…
Ο απώτερος στόχος είναι εκτός από το να έχεις καθαρά τζάμια στο σπίτι, να έχετε διασκεδάσει εσύ και ο καλός σου. Γι’ αυτό «ενίσχυσε» το όλο εγχείρημα με την γοητεία και το σκέρτσο σου. Κλείστου το μάτι, ανέβα στη σκάλα με νάζι, βάλε μουσική και χόρεψε στον ρυθμό της. Κάνε τέλος πάντων, ότι ταιριάζει στο ταπεραμέντο σου και ξέρεις ότι θα διασκεδάσει τον σύντροφό σου.
Στο τέλος της φασίνας θα είσαστε και οι δυο βρώμικοι και ιδρωμένοι. Να μια καλή ευκαιρία για ντους μαζί και… ό,τι ήθελε προκύψει.
http://fe-mail.gr
_

Δεν υπάρχουν σχόλια: