Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Ισόπαλοι Άρης - ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Βίντεο

Όρθιος κατάφερε να σταθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Μπόλονι, μολονότι παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες στο clasico της Θεσσαλονίκης και βρέθηκε να χάνει με το… καλησπέρα, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Άρη.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, ο Άρης, ο οποίος προηγήθηκε με κεφαλιά του Λαζαρίδη στο 3’, παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (μετράει τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα).

Στον αντίποδα, ο «δικέφαλος» του Βορρά, που ισοφάρισε με κεφαλιά του Παπάζογλου στο 48', με τον βαθμό που απέσπασε, πλησίασε στους δύο βαθμούς τους πρωτοπόρους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αρκετά λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, καθώς ο Γιάχος ζήτησε να κατέβει ένα πανό (με υβριστικό περιεχόμενο) από την εξέδρα.
Η αρχή ήταν ιδανική για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 3ο λεπτό του αγώνα ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Μετά από κόρνερ του Ούμπιντες, ο Λαζαρίδης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους «κιτρινόμαυρους».

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη συνέχισε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά.

Οι μόνες καλές ευκαιρίες του ΠΑΟΚ ήταν στο 45΄, όταν δυνατό, ευθύβολο, σουτ του Βιεϊρίνια, απέκρουσε ο Βελλίδης, ενώ στις καθυστερήσεις ο Λαζάρ επιχείρησε σέντρα-σουτ, το οποίο απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας του Άρη.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο αλλά με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Ήταν στο 3ο λεπτό (48΄), όταν ο Λαζάρ γέμισε στην περιοχή και ο Παπάζογλου με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Βελλίδη, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους «ασπρόμαυρους».

Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για κάτι καλύτερο, όμως μέχρι το τέλος τίποτε δεν άλλαξε και το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Κίτρινες: Βελλίδης, Πρίττας, Σανκαρέ - Παπάζογλου, Κοντρέρας


Άρης (Σάκης Τσιώλης): Βελλίδης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Παπαστεριανός, Πρίττας, Φατί (64΄ Νέτο), Ακόστα (50΄ Καστίγιο), Ούμπιντες, Καπετάνος, Ιάκομπ.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Έτο, Αρίας, Λαζάρ, Ρομπέρ (46΄ Ίβιτς), Σαλπιγγίδης (68΄ Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια, Παπάζογλου.

 


Zougla.
_

Δεν υπάρχουν σχόλια: