Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Η Lady Gaga ως κοχύλι σάρωσε τα βραβεία MTV EMA

Ποιά άλλη θα σάρωνε τα βραβεία MTV EMA εκτός από την εκκεντρική σταρ Lady Gaga; Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Μπέλφαστ, σε μια φαντασμαγορική βραδιά με οικοδέσποινα την εκρηκτική νεαρή ηθοποιό και τραγουδίστρια Selena Gomez.

Η Lady Gaga απέσπασε 4 βραβεία: Τα βραβεία καλύτερης τραγουδίστριας, τραγουδιού και video για το hit της “Born This Way” ενώ κατέκτησε και το βραβείο για τους περισσότερους θαυμαστές.
Η 25χρονη σταρ όπως πάντα έτοιμη για σόου, ευχαρίστησε και τους θαυμαστές της για την μεγάλη τους αγάπη.
Την πιο... δύσκολη δουλειά, όμως, φαίνεται πως είχε ο ηθοποιός Ντέιβιντ Χέισελχοφ, ο οποίος έπρεπε να παραδώσει ένα βραβείο στην 25χρονη τραγουδίστρια που ήταν ντυμένη... κοχύλι. «Προσπαθούσα να βρω το χέρι της αλλά κατέληξα να κρατάω εγώ το βραβείο» είπε. «Προσπαθούσα να καταλάβω τι έπρεπε να κάνω. Αλλά είναι αξιαγάπητη» πρόσθεσε.
Ο Justin Bieber απέσπασε τα βραβεία καλύτερου pop τραγουδιστή και καλύτερου τραγουδιστή.
Το συγκρότημα Thirty Seconds to Mars κατέκτησε τα βραβεία καλύτερου εναλλακτικού γκρουπ και καλύτερου world stage. Ο BrunoMars τιμήθηκε με τα βραβεία νέου καλλιτέχνη και καλύτερου καλλιτέχνη που προωθείται από το MTV.
Η Katy Perry, έχοντας τα μαλλιά της βαμμένα ροζ, κατέκτησε το βραβείο καλύτερου Live καλλιτέχνη.
Ο Eminem πέσπασε το βραβείο καλύτερου hip-hop καλλιτέχνη.
Το θρυλικό συγκρότημα των Queen τιμήθηκε με το βραβείο Global Icon, το οποίο παρέλαβαν τα μέλη του γκρουπ Brian May και Roger. Ειδικό αφιέρωμα έγινε για την μεγάλη βρετανίδα τραγουδίστρια Amy Winehouse, η οποία έφυγε από την ζωή το καλοκαίρι.






-
_

Δεν υπάρχουν σχόλια: