Υλικά
10 σουβλάκια ξιφία, έτοιμα συσκευασμένα
3 φέτες ψωμί του τοστ ψίχα
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
2 κουταλάκια του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
40γρ πεκορίνο Αμφιλοχίας
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
½ ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
3 φέτες ψωμί του τοστ ψίχα
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
2 κουταλάκια του γλυκού ξύσμα πορτοκαλιού
40γρ πεκορίνο Αμφιλοχίας
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
½ ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
αλάτι,πιπέρι
Εκτέλεση

Σε ένα ταψί ρίχνουμε το κρασί, τις σκελίδες του σκόρδου, τοποθετούμε τα σουβλάκια και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα.
Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και τα βάζουμε στο προθερμασμένο φούρνο για 10 με 15 λεπτά περίπου στους 220°C.
Συνοδεύουμε με ψητές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να είναι κόσμια και να μην περιέχουν υβριστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο.