Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΟΛΜΕ και Υπουργείο δεν συμφώνησαν και σταμάτησε η διόρθωση

ΟΛΜΕ και Υπουργείο δεν συμφώνησαν και σταμάτησε η διόρθωση


Άκαρπη ήταν η χθεσινή συνάντηση του υφυπουργού Παιδείας Γιάννη Πανάρετου με το ΔΣ της ΟΛΜΕ. Ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ Δημήτρης Πεππές δήλωσε ότι δεν υπήρξε λύση στο θέμα και ότι η αποχή των εκπαιδευτικών θα συνεχιστεί έως την Τρίτη, οπότε θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.
Υπενθυμίζεται ότι η ΟΛΜΕ έχει καλέσει τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται για τις Πανελλαδικές να απέχουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας μέχρι να υπογραφεί η Υπουργική Απόφαση, που θα εξασφαλίζει την άμεση πληρωμή τους.
Η συνάντηση διήρκεσε περίπου δύο ώρες και αμέσως μετά ο κ. Πανάρετος δήλωσε: «Συζητήσαμε όλα τα θέματα και τους διαβεβαίωσα ότι τα χρήματα είναι διαθέσιμα και ότι συνεχίζουμε τις προσπάθειες, ώστε να καταβληθούν το συντομότερο δυνατό». Απαντώντας στις καταγγελίες των εκπαιδευτικών για εμπαιγμό από το υπουργείο Παιδείας, σημείωσε: «Δεν έχω εμπαίξει ποτέ κανέναν, τη γενικότερη κυβερνητική πολιτική την γνωρίζουν όλοι, όπως και την οικονομική κατάσταση της χώρας».
Ο κ. Πανάρετος διαβεβαίωσε ότι η ολοκλήρωση της βαθμολόγησης δεν θα αποκλίνει σημαντικά από τις προκαθορισμένες ημερομηνίες ( συνήθως η ανακοίνωση των βαθμολογιών γίνεται ως το τέλος Ιουνίου).


Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: