Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Θα φορολογήσουν και τις πλαστικές επεμβάσεις τώρα!

Μισό δισεκατομμύριο λίρες αναμένεται να εισρεύσει τους επόμενους μήνες στα ταμεία της Μεγάλης Βρετανίας, έπειτα από την απόφαση του Βρετανού υπουργού οικονομικών George Osbourne να βάλει φόρο, εκτός από όλα τα άλλα, και στις πλαστικές επεμβάσεις!!!

Το boob tax, όπως ονομάστηκε ήδη ο συγκεκριμένος φόρος, σχεδιάστηκε για να επιβαρύνει τους γιατρούς, οι οποίο μόλις άκουσαν ότι το Κράτος θα τους παρακρατεί 1.000 λίρες από κάθε πλαστική, όχι μόνον ξεσηκώθηκαν, αλλά κατάφεραν να μεταπείσουν ένα ολόκληρο οικονομικό επιτελείο να μεταθέσει τον φόρο στους πελάτες

Ο φόρος, που αντιστοιχεί σε περίπου 1200 ευρώ ανά επέμβαση, αναμένεται να δώσει «φιλί ζωής» στην Βρετανική οικονομία, η οποία τους τελευταίους μήνες περνάει τα πάνδεινα προκειμένου – και αυτή – να κρατηθεί στην ζωή. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, οι πλαστικές επεμβάσεις στην Αγγλία, οτιδήποτε αφορά πλαστική στήθους, λιποαναρρόφηση, ανόρθωση κλπ., θα αυξηθούν κατά 20% τους επόμενους μήνες. Συνεπώς, θα αυξηθούν και τα έσοδα και προφανώς και οι φόροι που θα πληρώνουν όσες κυρίες επιλέξουν να «πειράξουν» κάτι στο πρόσωπο ή το σώμα τους. ! 

«Ας ελπίσουμε ότι μετά από την ανακοίνωση του εν λόγω μέτρου, δεν θα αρχίσουν οι ακυρώσεις στις προγραμματισμένες εγχειρήσεις και όλα όσα έχουμε συνεννοηθεί με χιλιάδες πελάτισσες-ασθενείς μας μέχρι στιγμής», δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας πλαστικών χειρουργών Fazel Fatah της Μεγάλης Βρετανίας.

Μόνο μην δώσουν ιδέες και σε άλλες χώρες με το συγκεκριμένο μέτρο. Γιατί πλέον, όχι πλαστική και σιλικόνη, ούτε με το κυάλι δεν θα βλέπουν οι γυναίκες διόρθωση στο πρόσωπο ή το κορμί τους. Να δείτε που στην μόδα θα επανέλθει το μικρό στήθος, τα παραπανίσια κιλά και ό,τι άλλο μέχρι σήμερα ήθελαν να κρύψουν…
Star.gr
_

1 σχόλιο:

πλαστικος χειρουργος είπε...

Ανάλογα με το που θα γίνεται η πλαστική επέμβαση ο πλαστικός χειρουργός θα φορολογείτε ανάλογα