Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Ο δρόμος προς τον οργασμό με 5 στάσεις

Γράψε στο GPS της τη διεύθυνση «Οργασμός» κι απόλαυσε όλες τις στάσεις της διαδρομής.

1. Κυκλική πορεία
Αν δεν είσαι μόνιμος θαμώνας της περιοχής της, ώστε να ξέρεις τα μονοπάτια, πήγαινε από τα σίγουρα. Στόχος σου το σημείο U, που σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Σικάγου είναι η δεσμίδα νεύρων πάνω από την κλειτορίδα της. «Αγγίγματα στο σημείο U οδηγούν πολλές φορές στη γυναικεία εκσπερμάτιση» σου εκμυστηρεύεται η Yvonne Fullbright, συγγραφέας του Touch Me There.
Οδηγίες διαδρομής  Ακολούθησε τις συμβουλές της σεξοθεραπεύτριας Barbara Keesling και «κάνε μικρούς κύκλους στο σημείο U χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σου. Φρόντισε να εναλλάσσεις κινήσεις που ακολουθούν τη φορά των δεικτών του ρολογιού με κινήσεις αντίθετες σε αυτήν». Προτού ξεκινήσεις, βάλε τη να γλείψει τα δάχτυλά σου. Το σάλιο βοηθάει να γλιστράς στο σημείο U μεγιστοποιώντας τις πιθανότητες οργασμού.

2. Επικίνδυνες στροφές
Εκτός από συγκλονιστική θέα, το στήθος της διαθέτει hot spots. «Τα αγγίγματα στις ρώγες προκαλούν αιμάτωση κι ερεθισμό στέλνοντας στο μυαλό της μηνύματα σεξ, όπως λειτουργούν και τα γεννητικά όργανά της» λέει η Fullbright.
Οδηγίες διαδρομής  «Χρησιμοποίησε την άκρη της γλώσσας σου και κινήσου με κυκλικές κινήσεις γύρω από τις ρώγες». Η καλύτερη εποχή γι' αυτήν τη διαδρομή είναι δύο εβδομάδες πριν από την περίοδό της. Το συμπέρασμα προέρχεται από έρευνα του Columbia University και αποδίδεται στο γεγονός ότι το στήθος της βρίσκεται τότε στην πιο ευαίσθητη φάση του.

3. Στον ίσιο δρόμο 
Οσοι έχουν δοκιμάσει κατά καιρούς όλες τις διαδρομές του οργασμού, σπανίως παραλείπουν το σημείο Α. Πρόκειται για τη δεσμίδα νεύρων που βρίσκεται 5 εκατοστά πιο πάνω από το σημείο G (που εντοπίζεται στο επάνω τοίχωμα του κόλπου της σε απόσταση 3-5 εκατοστών από την είσοδό του). «Αν πετύχεις το σημείο Α, ο οργασμός της γίνεται ζήτημα 1-2 λεπτών» σε διαβεβαιώνει η σεξοθεραπεύτρια Chua Chee Ann.

Οδηγίες διαδρομής  Πριν μπεις στο(ν) κόλπο με το δείκτη σου, η Fullbright σε προτρέπει: «Βάλε τη να κάτσει με τα πόδια λυγισμένα και ανασηκωμένα προς το σώμα της. Προσπέρασε το G της και στάσου στη σπογγώδη περιοχή, που θα συναντήσεις 5 εκατοστά πιο πέρα. Αμέσως θα νιώσεις τα επίπεδα υγρασίας να αυξάνονται. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι το σημείο Α ανταποκρίνεται καλύτερα σε απαλά χτυπήματα».

4. Στη Γη του Πυρός
Οσο καυτή κι αν είναι η κλειτορίδα της, η παρομοίωση που περιγράφει τέλεια την ανατομία της είναι αυτή του παγόβουνου: αυτό που βλέπεις είναι μόνο η κορυφή της κι από κάτω κρύβεται άλλο τόσο. «Κάτω από τους μηρούς και με κατεύθυνση προς τον κόλπο της βρίσκονται ευαίσθητοι ιστοί» λέει η Hilda Hutcherson, καθηγήτρια μαιευτικής και γυναικολογίας. Εφόσον λοιπόν δεν ξεφεύγεις από το επιφανειακό τρίψιμό της χάνεις εκπλήξεις.

Οδηγίες διαδρομής  «Η μέθοδος Kivin κάνει πολλές γυναίκες να φτάνουν στην κορύφωση μέσα σε 3 λεπτά» αποκαλύπτει η θεραπεύτρια Patti Britton. «Βάλε τα δύο δάχτυλά σου εκατέρωθεν της κλειτορίδας της και μετακίνησε πάνω-κάτω τη γλώσσα σου. Μόλις τη νιώσεις να πλησιάζει προς το τέρμα, επικέντρωσε το γλείψιμο στην κορυφή της κλειτορίδας της και κάνε πίσω την κρίσιμη στιγμή».  
5. Στην τελική ευθεία
«Ο εντοπισμός του σημείου G της θα σε απελπίσει περισσότερο και από το ψάξιμο των χαμένων κλειδιών του αυτοκινήτου σου» λέει εμφατικά η Fullbright και συμπληρώνει: «Οταν όμως το βρεις, θα καταλάβεις ότι άξιζε τον κόπο. Κάθε φορά που ερεθίζεται το συγκεκριμένο σημείο πυροδοτείται από το ισχιακό νεύρο, που είναι από τα πιο δυνατά νεύρα του σώματος. Ενώ λοιπόν ο κλειτοριδικός οργασμός γίνεται αισθητός στην περιοχή γύρω από την κλειτορίδα της, ο οργασμός από το σημείο G θα την ταρακουνήσει από τη μέση και κάτω».

Οδηγίες διαδρομής  Φρόντιζε να ξεφεύγεις κάπου κάπου από τα συνηθισμένα δρομολόγια στο κρεβάτι σου. Ξεκίνα ψάχνοντας το σημείο G στο μπροστινό τοίχωμα του κόλπου της με την καθοδήγηση της Siski Green, συγγραφέως του How to Blow Her Mind in Bed. «Η υφή του θα σου θυμίσει καρύδι που σταδιακά διογκώνεται» λέει η Green. Εξερεύνησέ το με το ένα χέρι σου, ενώ το άλλο το έχεις χαμηλά στην κοιλιά της. «Για έξτρα ερεθισμό παρότρυνέ τη καθώς την "ψαχουλεύεις" να τεντώσει το σώμα, για να τρίβεται και η κλειτορίδα της στο χέρι σου. Μόλις πιάσεις το καρύδι, άσκησε μεγαλύτερη πίεση στην κοιλιά της» και περίμενε τη μεγάλη έκρηξη.
...

Δεν υπάρχουν σχόλια: