Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Δεινή επιχειρηματίας η Pippa

Μετά τη διασημότητα που έχει πάρει η Pippa από τον γάμο της αδελφής της Kate Middleton με τον πρίγκιπα William και το λευκό φόρεμα της παρανύμφου, βροχή πέφτουν οι επαγγελματικές προτάσεις...


Ιδιαίτερα προσοδοφόρα θεωρείται η πρόταση που της έχει γίνει από εκδοτικό οίκο, να γράψει ένα βιβλίο σχετικά με τη διοργάνωση πάρτι και άλλων εκδηλώσεων, μετά τη συμβολή της στην επιτυχημένη διοργάνωση της δεξίωσης του πριγκιπικού γάμου.

Ακόμη δεν έχει υπογραφεί κάποιο συμβόλαιο, αλλά φημολογείται ότι η Pippa έχει αρκετές επαφές με ατζέντη συγγραφέων και με διάφορους εκδοτικούς οίκους για να πουλήσει το βιβλίο της, μία συμφωνία που μπορεί να της αποφέρει περίπου 1,3 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, η ίδια δεν θέλει να φανεί σαν να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους βασιλικούς της δεσμούς και να βγάλει χρήματα εις βάρος τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως δημοσιεύει η Daily Mail, η 28χρονη επιχειρηματίας είχε επαφές με αρμόδιους από το Παλάτι του St James και τη συμβούλευσαν να προτείνει ως ημερομηνία κυκλοφορίας του εγχειρήματός της τα Χριστούγεννα του επόμενου έτους, οπότε θα έχουν περάσει οι εορτασμοί για τη Διαμαντένια Επέτειο της βασιλείας της Ελισάβετ.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο τίτλος του βιβλίου που γράφει η νεαρή Pippa, αλλά βάσει του on line περιοδικού που επιμελείται, το «Party Times», θεωρείται ότι το βιβλίο της θα περιέχει το πρωτόκολλο ενός επιτυχημένου πάρτι, καθώς και συμβουλές διακόσμησης. Επιπλέον, θα υπάρχουν και συμβουλές διοργάνωσης παιδικών πάρτι.
_

Δεν υπάρχουν σχόλια: