Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και νίκη για την κορυφή θέλει ο Παναθηναϊκός

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και απάντηση στη χθεσινή νίκη του αντιαπάλου του θέλει να δώσει απόψε ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι της αγωνιστικής με την ΑΕΚ.
Οι «πράσινοι» θέλουν τους τρεις βαθμούς για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και δώσουν συνέχεια στο νικηφόρο (στους τρεις τελευταίους αγώνες) σερί τους.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν αναμένεται να κάνει κάποια αλλαγή στα πρόσωπα της ενδεκάδας που χρησιμοποίησε στην Τούμπα, την ώρα που στο ΟΑΚΑ ετοιμάζονται για περισσότερους από 50.000 κόσμου.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καπίνο, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Μαρίνο, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλο. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Σιμάο και ο Κατσουράνης, έχοντας στα πλάγια τον Ζέκα και τον Κουίνσι. Στην επίθεση θα βρίσκονται σε ελεύθερο ρόλο ο Κλέιτον και ο Λέτο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καρνέζης, Ταμπάκης, Σεϊταρίδης, Καντέ, Βιτόλο, Καραγκούνης, Πετρόπουλος, Μαυρίας. Εκτός έμειναν οι Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος, Ρούντολφ, Τοτσέ, Κοτσόλης, Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης.
24h NewsRoom
_

Δεν υπάρχουν σχόλια: