Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Η Rihanna έκανε έξαλλους τους θαυμαστές της!

Η  Rihanna ακύρωσε για δεύτερη συνεχόμενη φορά συναυλία στη Σουηδία, την πρώτη φορά, το έκανε δικαιολογημένα, καθώς όπως σας είχαμε γράψει αρρώστησε βαριά με γρίπη, με αποτέλεσμα να χρήζει άμεσης νοσηλείας.


Μάλιστα ζητούσε συνεχώς συγγνώμη από τους θαυμαστές της, εμφανώς στεναχωρημένη.

Μετά το εξιτήριο της από το νοσοκομείο, η Rihanna ήταν πολύ ταλαιπωρημένη και εξαντλημένη, με αποτέλεσμα να ακυρώσει και δεύτερη φορά την προγραμματισμένη της συναυλία.

Μόνο που το έκανε την τελευταία στιγμή.Η ίδια ισχυρίζεται πως βγαίνοντας από το νοσοκομείο συνέχισε να μην νιώθει καλά. Αφού λοιπόν συναντήθηκε με το γιατρό, εκείνος έκρινε πως η κατάσταση της υγείας της δεν είναι καλή.

Μια ώρα λοιπόν πριν την έναρξη της συναυλίας, η 23χρονη σταρ ανακοίνωσε στον κόσμο που είχε ήδη συγκεντρωθεί στο στάδιο πως δεν θα πάει!

Έξαλλοι οι θαυμαστές της άρχισαν να βρίζουν και να λένε πως τουλάχιστον θα  μπορούσε να έχει ενημερώσει νωρίτερα, με τους διοργανωτές να προσπαθούν να ηρεμήσουν τον κόσμο και να μεταφέρουν τις ημερομηνίες για άλλη μέρα.

Όσο για την Rihanna; πέρα  βρέχει αφού έβαλε τους εκπροσώπους της να ενημερώσουν τον κόσμο πως οι γιατροί της συνέστησαν ξεκούραση και ηρεμία.

Ο λόγος; το έχει παρακάνει λένε στο clubbing, στα ποτά και τα ξενύχτια, με αποτέλεσμα να κάνει τον εαυτό της ευάλωτο σε διάφορες ασθένειες.
Star.
_

Δεν υπάρχουν σχόλια: